0%

Contact

Contact Hotel Keshtjella Llogara

Nëse keni ndonjë pyetje ose kërkesë në lidhje me hotelin tonë në Llogara mos hezitoni të na kontaktoni. Na dërgoni një email, telefononi në pritje ose nëse preferoni, plotësoni formularin më poshtë: ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur dhe do t’ju ofrojmë ndihmë të personalizuar. Ne jemi në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë përmes faqes zyrtare të Hotel Keshtjella Llogara, do të jetë një kënaqësi për ne t’i përgjigjemi çdo pyetjeje.

Shiko edhe: www.hotelkeshtjella.com

 

Quick Contact Form to the Hotel Keshtjella Llogara Vlore Albania. Contact us via email, telephone, booking, instagram, facebook and book your stay