0%

Hotele ne jug Shqiperi

Hotele ne jug Shqiperi. Per pushime te paharrueshme ne plazhet e mrekullueshme te jugut. Midis malit dhe detit, ne piken me te larte, ne zemer te Llogarase, ndodhet Hotel Keshtjella Llogara. Cilesi e larte, ushqim tradicional dhe i nderthur me ate mesdhetare

Shiko edhe: www.hotelkeshtjella.com