0%

Pyetjet me te shpeshta

Pyetjet me te shpeshta

PYETJE

Keni Pyetje ?

Mund të na pyesni për çdo gjë…

 

Ju lutem lexoni më poshtë përgjigjet për disa nga pyetjet më të shpeshta. Nëse nuk e gjeni përgjigjen tuaj, ju lutem na dërgoni pyetjen tuaj dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur!

 

Shiko edhe: http://hotelkeshtjella.com

F.A.Qs

Pyetjet më të shpeshta

Pyetja juaj?

Cilat atraksione turistike të njohura janë afër Hotel Kështjella Llogara?

Sa metra mbi nivelin e detit ndodhet Hotel Kështjella?

Hotel Kështjella Llogara ndodhet 1025 m mbi nivelin e detit.

Cilat janë disa nga lehtësitë në Hotel Kështjella Llogara?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

A ka parkim në Hotel Kështjella Llogara?

Po, parkimi është falas dhe në dispozicion për mysafirët.

Cilat gjuhë fliten nga stafi në Hotel Kështjella Llogara?

Stafi i Hotel Kështjella Llogara flet gjuhën angleze dhe italiane.

A ofrohet shërbim lavanterie në Hotel Kështjella Llogara?

Po, mund të ofrohet shërbim lavanterie kundrejt një tarife të caktuar, për mysafirët të cilët qëndrojnë më shumë se 1 natë fjetjeje në hotel.

Na pyesni

Keni pyetje ?


    Pyetjet me te shpeshta

    Pyetjet me te shpeshta.